Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 MART Salı 10:21

Sweatshirt

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-01-2023 12:06   Güncelleme : 06-01-2023 14:17
Sweatshirt

 

 

 

 

 

 

Sweatshirt

Erkeklerin tercih ettiği ürünlerin başında gelen sweatshirtler kapşonlu sweatshirt, kapşonsuz sweatshirt, fermuarlı sweatshirt, baskılı sweatshirt gibi farklı modelleriyle tarz ve şıklığı aynı anda sunuyor. Sweatshirtlerin kullanım alanları ve kombinleri ise oldukça fazla, çünkü ister eşofmanınızın üstüne isterseniz pantolonunuzun üstüne giyin sweatshirtler harika bir uyum sağlıyor. Abluka’da yüzlerce sweatshirt arasından tarzınıza en uygun olanını seçebilirsiniz. Sitemizde bulunan en yeni trendlere ve güncel moda akımlarına göre tasarlanmış birbirinden güzel sweatshirt modelleriyle tarzınızı yansıtabileceksiniz.

 

Erkek Sweatshirt

 

Rahat tarzına sahip erkeklerin vazgeçilmezlerinden olan sweatshirt, farklı renk ve modeldeki seçenekleriyle.İster kapüşonlu ister kapüşonsuz sweatshirt modellerini tercih ederek hem spor tarzını tamamlayabilir hem de soğuktan korunabilirsin. Farklı kumaş özellikleri ile tasarlanan Abluka erkek sweatshirt modelleri arasında her havaya uygun bir seçenek bulunuyor. Soğuk kış aylarında ya da serin yaz akşamlarında stilinin imzası olacak sweatshirt modellerini kategorimiz üzerinden inceleyebilirsin.

 

Sweatshirt Modelleri ile Özgür Ruhunu Yansıt 

 

Özgür ve enerjik bir stilin en iyi göstergelerinden biri olan sweatshirt sokak modasının da nabzını en iyi şekilde tutmana yardımcı oluyor. Erkek sweatshirt modelleri arasında fermuarlı, kapüşonlu, bisiklet yakalı, baskılı, baskısız, desenli sweatshirt modelleri gibi  pek çok seçenek yer alıyor.  Erkek kapüşonlu sweatshirt modelleri  sportif bir görünümü pekiştirmenin yanı sıra gerektiğinde baş ve kulak bölgesini soğuktan koruma işlevi de görüyor. Dileyenler için erkek sweatshirt kapüşonsuz olarak da tasarlanıyor. Kapüşon detayı bulunmayan erkek sweatshirt modelleri bisiklet yaka, dik yaka, bisiklet yaka gibi farklı yaka şekilleriyle dizayn ediliyor.

 

Oversize Basic Sweatshirt    Baskılı Oversize Sweatshirt   Oversize Kanguru Cepli Kapüşonlu Sweatshirt Yarım Fermuarlı Sweatshirt

 

Sponsorlu Yazıdır

https://www.ablukaonline.com.tr/sweatshirt

 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365