Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 11:52

Su Sızıntısı İpuçlarına Karşı Dikkatli Olun

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2023 22:13
Su Sızıntısı İpuçlarına Karşı Dikkatli Olun

Daire ve iş yerlerinde özel cihazlarımızla su kaçağı bulma hizmeti vermekteyiz. Başakşehir su kaçağı tespiti servisimiz bölgede haftanın her günü çalışmaktadır.  Günün her saati su kaçağı tespiti yapan servisimize 0552 010 58 30 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Su sızıntıları potansiyel olarak bir evin yapısına veya mobilyalarına zarar verebilir. Su sızıntısı maalesef yeni evlerde bile oldukça yaygındır. En önemlisi de bütün sızıntılar açık bir şekilde belli olmaz. Bu sebeple bir sızıntının mümkün olan en kısa sürede yakalanması ve onarılması çok önemlidir. Başakşehir su kaçağı tespiti ile sızıntıların yerini belirleyebilir, gerekli onarımları en iyi şekilde yapabiliriz.

Su Sızıntısı İpuçlarına Karşı Dikkatli Olun

Lavabonuzun altında yer alan besleme hattındaki bir bağlantı parçası kırılırsa ve bir su sızıntısı dışarı fırlarsa, sorunun nerede olduğunu hemen bilirsiniz, ancak bazı sızıntılar çok daha sinsi olur! En kötüsü, su duvar içindeki boru bağlantılarından yavaşça damlayabilir ve ciddi bir hasara neden olana kadar fark edilmeyebilir. Aşağıdaki belirtileri fark ettiğiniz zaman, profesyonel Başakşehir su kaçağı tespiti hizmeti almanın zamanı gelmiş demektir:

Başakşehir Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

Sıhhi tesisatçıların bir çoğu ve kombi Tesisatçı firmaları genelde özel yöntemlerle su kaçağı tespiti yapmaz. Eski usullerle su kaçağı bulma tercih edeceksiniz evin bir çok yerinde kırma dökme olacağını kabul etmiş olmalısınız. Sayarlar tesisat firmaya ait özel gelişmiş teknolojik cihazlarla su kaçağı tespiti yapar.

Müşterilerimize bu zor tesisat arızasında daha fazla masraf çıkarmayacak şekilde kırmadan dökmeden hizmet veririz. Evin bir çok yerinde tespit yaparız ancak moloz yığınına izin vermeyiz. Hem garantili işçilikle Başakşehir su kaçağı bulma hizmeti alırsınız hemde en uygun fiyatlardan faydalanırsınız.

 

Başakşehir Cihazla Su Kaçağı Bulma

  • Duvarda renk değişikliği: Duvardaki renk farklılaşmaları, alçıpanın gerisinden su sızdığını ve duvarın ön tarafa doğru ıslandığını gösterebilir. Duvar ve tavanlarda oluşan su lekeleri, çoğunlukla kahverengimsi ve sarı renktedir.
  • Boya ve duvar kağıdı kabarıklığı: Başakşehir su kaçağı tespiti hizmetine ihtiyacınız olduğunu gösteren bir başka ipucu da boya ve duvar kağıtlarındaki kabarıklıktır. Her ikisi de duvar panelinin ıslaklığını ve duvar kağıdının artık sıkı bir şekilde yapışmadığını gösterir. Kimi zaman duvarlardaki su hasarının daha fazla boyutlu olduğunu ve duvar kaplamasının onarılması gerekeceğini gösteren bir çıkıntı da belirebilir.
  • Su damlama sesi: Çoğu sızıntılar tam anlamıyla sessizdir. Fakat başka sızıntıların sesini duyulabilirsiniz ve bu da size gerçek sızıntının yeri hakkında bir ipucu verir.
  • Küf kokusu: Zamanla kalıcı bir sızıntı, küfün büyümesini tetikler. Duvar panelinin dış bölümünde siyah ve gri lekeler görebilirsiniz ama genellikle duvarın iç bölümünde ve göremediğiniz yerde küf meydana gelir. Küf kokusu fark ettiğiniz an su sızıntısından şüphelenmeniz gerekir.

Bunların hepsi bir su kaçağını gösterir, ancak bütün su sızıntı şekillerinin sıhhi tesisat sızıntısı olmadığını hatırlatalım. Su, çatıdaki ya da pencere çevresindeki bir sızıntıdan da geliyor olabilir. Her iki durumda da, su hasarı riskini azaltmak için sızıntılar derhal ele alınmalıdır.

İstanbul Başakşehir bölgesinin merkez tesisat firmasıyız. Başakşehir su kaçağı tespiti için bize her saat 0552 010 58 30 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

 

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365