Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 MART Salı 08:33

Köklü firmalardan biri olan ve ülkemizde hizmet sağlayan Storklift Asansör İç ve Dış Ticaret İthal İhracat LTD.ŞTI, oldukça başarılı hizmet ile öncü nitelikte.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 17:39
Köklü firmalardan biri olan ve ülkemizde hizmet sağlayan Storklift Asansör İç ve Dış Ticaret İthal İhracat LTD.ŞTI, oldukça başarılı hizmet ile öncü nitelikte.

Kadın gücünün hakim olduğu ve erkeklerin yapacağı her şeyi kadınlarında yapacağını söyleyen firma bunun için oldukça fazla çalışmakta. Aynı zamanda diğer firmalara da oldukça yararı olan firma müşterileri için en iyi hizmeti sunmayı hedef edinmiştir. Bu noktada oldukça istikrarlı davranan firma bunu yaparken yabancı kökenli olmalarını ise avantaja çevirmiş.
“Yabancı olmak başka bir ülkede hizmet vermek çoğu kişi için zor ama bizler bunun üstesinden geldik.”diyerek bu durumu açıkladılar. Türkiye’de tek bu hizmeti veren firma bu konuda da çok gururlu. Öyle ki hem yabancı olmak hem de tek olmak oldukça yorucu fakat bir o kadar da çok emek demek. Bunu en iyi şekilde yapan firma bu yüzden de Türkiye pazarında olmaktan çok mutlu. 
 Storklift Asansör İç ve Dış Ticaret İthal İhracat LTD.ŞTI firması için oldukça fazla çalışan ekip markanın büyümesi içinde oldukça fazla çalışmış. Akılda kalan bir marka için var gücü ile hizmet veren Storklift Asansör İç ve Dış Ticaret İthal İhracat LTD.ŞTI bu konu hakkında ise şöyle konuştu, “Amacimiz tedarikçi ve müsterinin buluşma noktası olmak. Yeterli araca sahip olmayan veya bazı uluslararası pazarlara ulaşma şansı sınırlı olan üreticilerin işini kolaylaştırıyoruz. İyi bir üretim potansiyelimiz olabilir ama belki de iletişimimiz cok sınırlı fakat bunu da son dönemde kırdık. Bu yüzden de pazarda olmaktan çok mutluyuz. “
Gelecek konusunda da oldukça yoğun bir dönem geçiren ekip, tüm bunları hizmet kalitesini arttırmak ve zor olanı başarmak için yapıyor.

EDİTÖREDİTÖR

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365