Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 11:51

IBA Dünya Şampiyonluğu için Doruk Özarslan ve Stylianos Roulias karşı karşıya gelecek. Yenilmezlerin Savaşı !

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2023 20:05   Güncelleme : 13-05-2023 20:06
IBA Dünya Şampiyonluğu için Doruk Özarslan ve Stylianos Roulias karşı karşıya gelecek. Yenilmezlerin Savaşı !

Milli gururumuz ve Profesyonel Sporcumuz olan Doruk Özarslan, Mayıs ayının ilk haftası EC BOXİNG klubü ile yaptığı anlaşma sonrasında, sağlık problemlerini tamamen atlattığını ve ringlere dönmeye hazır olduğunu belirtmişti. EC BOXİNG Türkiye Sorumlusu Erol Ceylan ise, sporcusuna kendi klasmanında namalup ve yenilmez olarak görülen Yunanistan asıllı Stylianos Roulias ile seyircileri ekrana kitleyecek bir maç için görüşmelere başladığını belirtmişti.

Yenilmezlerin Savaşı ! IBA Dünya Şampiyonluğu için Doruk Özarslan ve Stylianos Roulias karşı karşıya gelecek.

Almanya'da doğan fakat Türk asıllı olan Milli Gururumuz Profesyonel Boksör Doruk Özarslan,2018'de Türkiye'nin İzmir iline yerleşerek kariyerini Fenerbahçe Boks okulunda sürdürmeye başlamıştı. 2018'den,2022 yılının Haziran ayın'da yaşadığı sağlık problemlerine kadar dört yıllık Türkiye kariyerine,

  • 2018 Türkiye Kulüpler Arası Boks Şampiyonluğu
  • 2019 WAKO Avrupa Şampiyonluğu
  • 2019 Ege Bölge Şampiyonluğu
  • 2020 Altın Eldivenli Çocuklar Amatör Boks Şampiyonluğu
  • 2020 IBA Dünya Boks Şampiyonluğu
  • 2021 Olimpiyat Oyunları Gümüş Madalya

başarılarını sığdırmayı başarmıştı. Thailan'ın Başkenti Bangkok'ta final maçı sırasında aldığı darbe sonucunda kaburgası kırılan Profesyonel Sporcu Doruk Özarslan, sağlık problemleri sebebiyle altı aylık bir süreçte ringlerden uzak kalmıştı.

 

Aslan'ı ringe hangi antrenör hazırlıyor ?

2022 yılında yaşadığı sağlık problemleri sürecinde Fenerbahçe Boks okulu ile aralarındaki sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etmek ile birlikte, Doruk Özarslan'ın tamamen Fenerbahçe Boks okulu ile ilişkisinin kesildiği belirtilmişti.

2023'ün Mayıs ayının ilk haftasında ise, Almanya'da yılın en iyi boks klubü olarak seçilen EC BOXİNG spor salonunun Türkiye Sorumlusu Erol Ceylan, Milli Gururumuz Doruk Özarslan ile ilgilendiklerini Avrupa'nın en önemli haber bültenlerinden biri olan BBC NEWS'e açıklamıştı.Bu açıklama sonrasında devam eden süreçte ise, Sporcumuzun'da yaptığı açıklamalar ile Mayıs ayının ikinci haftasında EC BOXİNG Spor Klubü ile Doruk Özarslan arasında yapılan anlaşmanın kesinleştiği ve sözleşmelerin imzalandığı duyurulmuştu.

ASLAN RİNGE BÜLENT BAŞER İLE BİRLİKTE ÇIKIYOR !

EC BOXİNG klubünün Türkiye sorumlusu Erol Ceylan'ın yaptığı açıklamalar sonrasında, Profesyonel Sporcu Doruk Özarslan'ın Stylianos Roulias  ile gerçekleşecek maçına,boks branşında bir Dünya Devi haline gelmiş ve Almanya'nın en iyi boks antrenörü olarak seçilen BÜLENT BAŞER ile hazırlandıklarını belirtti.

Bülent Başer ise, Almanya'da verdiği bir ropörtaj'da:

'' Doruk mükemmel bir sporcu fakat hep yanlış yönlendirmeler ile zaman kaybetmiş.Tabi ki hiçbir klubü ya da isimi lekelemeyeceğiz fakat, şu zamana kadar hiçbir içinde bulunduğu bünye kendisinin gerçek potansiyelini ortaya çıkartamamış. 21 yaşında,Dünya Şampiyonu olmuş 105 kilogram'da ve ağır siklette dövüşen fakat sanki hafif sikletmiş gibi hızla hareket eden bir genç yetenekten bahsediyoruz.EC BOXİNG ailesi ile birlikte, çok uzun bir zaman değil, kısa bir süre sonrasında kendisini çok daha büyük yerlerde göreceğiz. Önümüzdeki rakibi Yunanistanli ve şimdiye kadar hiç maç kaybetmemiş, fakat sporcumuz da profesyonel kariyerinde bizim ile birlikte değilken bile kendi başına 14 maçının 14'ünüde nakavt ile tamamlamış, bu yüzden bu maçtan çekinmiyoruz ve en fazla 6 raund süreceğine inanıyoruz.

Açıklamalarında bulundu. EC BOXİNG ve Doruk Özarslan ile yapılan anlaşmalar için sporcumuz ve spor klubüne başarılar diliyoruz.2022 Yılında atlattığı sağlık problemleri içinse Milli Gururumuz Doruk Özarslan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365