Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 MART Salı 08:55

Emre Çinçin Yazılım ve Kodlamayı Seviyorum

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 17:49
Emre Çinçin Yazılım ve Kodlamayı Seviyorum

EMRE ÇİNÇİN KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

 

Emre Çinçin denilince akla ilk gelen genç Türk yazılım ve kodlama mühendisliğidir. Emre Çinçin bir çok ünlü ve fenomenin hesap korumalığınıda yapmaktadır. Emre Çinçin’i gelin daha yakından tanıyalım.

 

15 Mart 2003 Tarihinde Hatay Hassa’da dünyaya geldi. Emre Çinçin eğitim hayatına Derviş Paşa Orta Okuluna Gitti. Başarılı bir orta okul eğitiminden sonra ise Pusula Akademi Kolejine başlayan Emre Çinçin yine başarılı bir şekilde lise eğitimini tamamladı. Emre Çinçin Online olarak birçok özel eğitim ve semineride yine başarı ile tamamlamıştır.

Emre Çinçin genç bir yazılımcı ve kodlama uzmanı olarak kendini tanımlamaktadır ve daima ülkeme hizmet için elimden geleni yaparak her zaman ülkeme hizmet eden bir yazılımcı olacağını dile getirdi.

Genç yaşına rağmen bir çok ünlü sanatçı ve fenomenin her sorunda kapısını çaldığı birisi haline gelen Emre Çinçin bana verilen bu güveni asla boşa çıkarmadım. Daima yazılım ve kodlama alanında ve siber suçlarla kötü niyetli kişilerden bir fenomen ve iş insanını kurtardığını dile getirdi.

Emre Çinçin diğer yazılımcı büyüklerimiz gibi yurtdışında değil tamamen ülkeme hizmet vermek istiyorum dedi. Aynı zaman oyunculuk ve müziklede ilgilenen Emre Çinçin sosyal medyada da bir hayli aktif kullanmaktadır.

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365