Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
24 NİSAN Çarşamba 11:53

DUYGUSHOESBAG 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-09-2022 22:29
DUYGUSHOESBAG 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

          DUYGUSHOESBAG 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

         

            Yılın En İyi Konsept Markası Duygushoesbag

 

           Konsept çalışmaları, kendine özgü tarz ve kalitenin ön planda tutulduğu, Türkiye’nin gözde markası yolunda ilerleyen; en iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen Duygushoesbag Yılın En İyi Konsept Markası seçildi.

         

           DUYGUSHOESBAG HAKKINDA

            

           DUYGUSHOESBAG Markası Ankara’da 2021 yılında kurulmuş kadın ayakkabı, çanta sektöründeki en son trendlerin, en iyi kalitenin, güncellenen koleksiyonu en uygun fiyat politikası ile oluşturulan tüketicilerimizin beğenisine sunulan bir ayakkabı, çanta mağazası ve online alışveriş platformudur.

Duygushoesbag kendi markası ile ayrıca Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarının ürünlerinden oluşan yerli ve ithal grubu bir çok kadın ayakkabı, çanta ve cüzdan modellerini kendi web sitesi ve Türkiye'nin en iyi online pazar yerleri olan

Trendyol, Amazon Tr, Hepsi Burada, N11, Pazarama Ptt Avm, Çiçek sepeti gibi yerlerdede satış yapmaktadır.

 

           Ayrıca Dünyaca ünlü online pazar yerleri olan Amazon global, Hepsiburada global ve kendi web sitesinden uluslararası satışlar yapmaktadır.

Modayı yakından takip ederek sahip olduğumuz bilgi ve birikimi, yenilikçi yapımız ile sentezleyerek farklılığımızı yansıttığımız ürün portföyümüzden müşterilerimizin en iyi şekilde yararlanması için önceliğimizi güvenli alışveriş, hızlı gönderi ve müşteri memnuniyeti oluşturuyor.

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365