Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
29 MART Cuma 15:18

Dünya Hosting şirketleri arasında konuşulan HOSTARİNG LLC şirketi inanılmazı başardı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-09-2022 18:58
Dünya Hosting şirketleri arasında konuşulan HOSTARİNG LLC şirketi inanılmazı başardı

Dünya Hosting şirketleri arasında konuşulan HOSTARİNG LLC şirketi inanılmazı başardı

5 ülkede sunucu hizmeti veren Hostaring LLC, programlama bilmeden web sitesi yapabilme imkanını sunmaya hazırlanıyor. Freelancerlar için ücretsiz hosting hizmeti veren Hostaring LLC, 4 ülkede daha faaliyete başlamayı hedefledi.
Dijital ajancılığa yeni bir bakış açısı getiren Hostaring, ilk olarak geçen yıl Azerbaycan’da kuruldu. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kayıtlı olan Hostaring LLC, kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaştı. 2022 yılında Türkiye, Amerika, Rusya ve Ukrayna’da da hizmet vermeye başlayan Hostaring LLC, 500’e yakın şirkete hizmet veriyor.
Domain, hosting, CRM sistemleri, WordPress hosting, VPS hizmetlerinin verildiği firma, Azerbaycan’da freelancer çalışanları desteklemek için de adımlar attı. Azerbaycan’da ilk defa freelancer çalışanlar için ücretsiz hosting hizmeti veren Hostaring LLC, Host- Star – Ring –İng kelimelerinin birleşmesinden yola çıkılarak tescillendi.
Hostaring Direktörü Elmar Zeynalov, freelancerler için sundukları bedava hosting hizmetinin çok olumlu karşılandığını söyledi. Developerlerin sanal olarak değil de canlı olarak tecrübe kazanması için bu yola başvurduklarını anlatan Zeynalov, Arjantin, Portekiz, Malezya ve İtalya’da sunucular açmak için çalıştıklarını ifade etti. Şirketin amacını da anlatan Zeynalov şöyle konuştu:
“E-commerce, portfolyo ve diger kategori olan web sitelerini hiç bir programlama dili bilmeden yarata bilmektir. Server ve hosting kurulumlarını kullanıcılar çok basit olarak, zorluk çekmeden kullanabilsinler.”

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365