Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
19 MART Salı 10:40

BAŞARILI İŞ ADAMI DOĞAN ÇELİK SİYASETE ATILIYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 18:17
BAŞARILI İŞ ADAMI DOĞAN ÇELİK SİYASETE ATILIYOR

BAŞARILI İŞ ADAMI DOĞAN ÇELİK SİYASETE ATILIYOR

Türkiye'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlerde iş insanı Doğan Çelik İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Rusya ile Türkiye ilişkileri arasındaki önemli isimlerden biri Elazığ doğumlu olan Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever kimliği ile tanınan İş adamı Doğan Çelik; “Bugüne kadar yapmış olduğum tüm işlerde ülkemizi ve memleketimizi düşünerek hareket ettim. Milletimiz için yürüttüğüm çalışmaları meclis çatısı altında sürdürmek için 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.’’ dedi.

 

 

 

Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik

 

Sivil toplum kuruluşları ve iş çevresinden ciddi destek alan İş İnsanı Çelik; “Siyasete atılmam konusunda yakın çevrem, dostlarım, yakinen tanıdığım siyasi büyüklerimin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun bir desteği var. Sonuç ne olursa olsun eğer ülkemize ve milletimize yararlı bir siyasetçi olabileceksek Allah bize nasip etsin” dedi.

 

Çelik; “Bu zor dönemi en kolay şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Doğru yerdeyiz, doğru yoldayız ve doğru partideyiz. Bizden ziyade ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. En güzel şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ’Türkiye yüzyılına İstanbul hazır’ diyerek çıktığımız bu yolda ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365