Gündem Kulis Gazetesi - Ankara Gündem Haberleri
HV
29 MART Cuma 02:25

Adana’nın, sevilen tanınmış marka firması Temas Deri

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-09-2022 16:13
Adana’nın, sevilen tanınmış marka firması Temas Deri

Adana’nın, sevilen tanınmış marka firmalarından biri olan Temas Deri, ürünlerindeki kaliteyle dikkat çekiyor ve büyümeye devam ediyor.
HER ÜRÜN BİRİNCİ KALİTE HEM DERİDEN YAPLIYOR
Temas Deri sahibi Samet Narttürk, baba mesleği olan bu işleriyle fabrika üretimi deri ürünlerine karşı yok olmaya yüz tutan saraciye işini sürdürmeye devam ediyor. Geleneksel el işçiliği ile üretilen her ürün birinci kalite ham deriden yapılıyor.
ÜRÜNLER ANTİK MISIR, ROMA VE YUNAN  
DÖNEMLERİNDEN GÜNÜMÜZE UYARLANIYOR
Tamamen el dikişi kullanılarak derinin asaleti günün çizgileriyle buluşturuluyor. Her ürün zanaatkarların izlerini, hislerini ve emeğini yansıtıyor. Eski antik Mısır-Roma ve antik Yunan dönemlerinden ilham alınarak günümüze uyarlanan ürünler satışa sunuluyor.
EL YAPIMI ROMA SANDALETİ VE ADANA YEMENİSİ…
Firmada şu an el yapımı Roma sandaleti, Adana yemenisi, çanta , cüzdan ve deri aksesuarları üretimi yapılıyor. Yurt dışına toptan ihracat yapan firmanın, hem yurt dışı, hem yurt içinde bir çok müşterisi bulunuyor ve ürünler yoğun ilgi görüyor.
ÜNLÜLERE ÖZEL TASARIMLAR…
Bir çok ünlü isme de özel tasarımlar yapıp gönderdiklerini belirten Samet Nartturk, Adana’da Büyüksaat çarşısında bulunan mağazalarından müşterilerine birbirinden farklı ürünler sunduklarını söyledi.
Adana’da tek deri atölyesi olan temas derinin sektörün daha çok ilerlemesi için meslektaşlarına öncü olduğunu kaydeden Narttürk, özellikle gençlere atölyelerinde bu mesleği sevdirip öğrenmelerini ve  meslek sahibi olmalarını sağladıklarını da kaydetti.
Narttürk, firmanın bu yılki hedefinin maksimum kapasite ile ihracatını arttırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

AdminAdmin

YORUMLAR

betboo

betboo-1xbet betpas- --betturkeygiris.org- tipobet365